daniel goleman vine in romania

Daniel Goleman vine în România

home daniel goleman8

Leadership: The Power of Emotional Intelligence

Daniel Goleman / 25 septembrie 2013 / Palatul Parlamentului / Eveniment marca Extreme Training

Extreme Training organizează conferința de Exceptie: Leadership – the Power of Emotional Intelligence. Daniel Goleman, părintele Inteligenței Emoționale va fi în România în data de 25 Septembrie 2013. Goleman reprezintă la nivel mondial reperul și părintele inteligenței emoționale, al conducerii inspirate bazate pe emoții.

 

Cercetările confirmă în mod categoric rolul inteligenței Emoționale (IE) în carieră și în Leadership. Inteligența Emoțională poate fi dezvoltată pe tot parcursul vieții, fiind la îndemâna oricui dorește devoltarea acesteia.

Având în vedere vremurile actuale, venirea lui Daniel Goleman în România marchează un moment cheie în evoluția companiilor, a participanților și chiar a României în sine.

În cadrul conferinței din data de 25 septembrie 2013,  Goleman va învăța participanții cum să conducă folosind inteligența Emoțională. Sunt așteptați să participipe Lederii importanți din companii și instituții precum și oameni aflați în diverse poziții sau situații care necesită conducere, mobilizare și inspirarea oamenilor.  Rezervarea locurilor se poate face pe www.daniel-goleman.ro, existând reduceri importante pentru cei care își rezervă din timp un loc.

Cine este Daniel Goleman?

Este cel care la întâlnirea  World Economic Forum din 2011 Daniel Goleman a fost prezent alături de leaderi cum ar fi: Bill Gates – Bill Gates – William H. Gates III, Co-Chair, Bill & Melinda Gates Foundation, Jean-Claude Trichet – President, European Central Bank , Angela Merkel – Federal Chancellor of Germany, Nicolas Sarkozy – President of France  , Dimitry Medvedev -President of the Russian Federation, Ban Ki-moon, Secretary-General, United Nations, David Cameron – Prime Minister of the United Kingdom, Mark J. Carney – Governor of the Bank of Canada, Olafur Ragnar Grimsson – President of Iceland, Timothy F. Geithner – US Secretary of the Treasury, Bill Clinton –  President of the United States (1993-2001).

Daniel Goleman a fost nominalizat de două ori pentru premiul Pulitzer, a fost recompensat cu premiul Washburn și cu un premiu pentru întreaga carieră acordat de către American Psychological Association. The Financial Times, Wall Street Journal și Accenture Institute for Strategic Change l-au numit pe Goleman unul dintre cei mai influenți gânditori de business. Nominalizat în topul Thinkers50 din 2011, articolul lui Goleman „Ce ne face să fim lideri?” rămâne cel mai solicitat articol pentru retipărire din întreaga istorie a Harvard Business Review

Autor al cărții Inteligența Emoțională și psiholog, Daniel Goleman a transformat felul în care ne educăm copiii, în care relaționăm cu familia și prietenii și în care facem afaceri.

Cartea sa din 1995, Inteligența Emoțională, s-a aflat pe lista de bestsellere a New York Timesvreme de un an și jumătate. Inclusă în lista celor mai influente 25 de cărți de Business Management de către revista TIME, cartea a fost tradusă în 40 de limbi, într-un tiraj de peste 5 milioane de exemplare. Harvard Business Review a numit conceptul de Inteligență Emoțională (IE) drept „o idee revoluționară care spulberă paradigmele existente”.

Următorul său bestseller, Lucrând cu Inteligență Emoțională, tratează conceptul IE la locul de muncă, evidențiind vasta sa importanță în atingerea succesului în orice mediu profesional. În 2011, Goleman a publicat Leadership: Puterea Inteligenței Emoționale, legând două decade de cercetare și punând cap la cap pasaje din cărțile sale și din articolele publicate în Harvard Business Review într-un volum unitar.

Excepționala carte a lui Daniel Goleman, Inteligența Emoțională în Leadership, scrisă împreună cu Richard Boyatzis și Annie McKee, a adus noi dovezi științifice dovedind că inteligența emoțională a unui lider are un impact enorm asupra performanței grupului sau organizației. Cartea a fost pe lista de bestsellere a Wall Street Journal, Business Week și New York Times.

Goleman este co-fondator a Colaborativei pentru Învățare Academică, Socială și Emoțională și co-directorul Consorțiului pentru cercetare în inteligență emoțională în organizații. În prezent editează o carte despre cele mai recente dialoguri despre ecologie, interdependență și etică.

Daniel Goleman nu este doar un om care s-a făcut remarcat în zona de business. El a inițiat un dialog cu Dalai Lama care continuă și astăzi, acest dialog  materializându-se în diferitele lucrări pe care  Daniel Goleman  le-a publicat în domeniul emoțiilor și al spiritualității.

Reputația lui Dr. Daniel Goleman este împărtășită de cele mai prestigioase organizații din lume. Daniel Goleman a fost invitat pentru a aduce valoare acolo unde apare doar cineva care înseamnă ceva cu adevărat.  Google Talks, TED sau Harvard Business,  în mintea oricărui cunoscător rezonează cu excelența, standarde înalte, leadership , repere și deschizători de drumuri. De asemenea articolele sale publicate în New York Times au reprezentat un mod în care a inspirat și învățat milioane de oameni.

Detalii complete despre eveniment și inscrieri se pot face accesand www.daniel-goleman.ro

Sunteți pregătiți să deveniți lideri marcanți?

Extreme Training vă invită la evenimentul de business al anului. Companiile cele mai bune capătă numele de lideri, oamenii cei mai buni sunt considerați lideri. Oriunde v-ați afla, leadership-ul inspirat vă va duce mai departe. Acest eveniment vă va duce mai departe. Marii lideri ne emoționează. Ne aprind pasiunea și inspiră tot ce e mai bun în noi. Când încercăm să explicăm de ce sunt așa eficace, vorbim despre strategie, despre viziune sau despre idei puternice, dar realitatea este mult mai primordială:

Marii lideri lucrează prin intermediul emoțiilor.

Nu contează ce încep liderii să facă – fie că este vorba despre crearea unei strategii sau mobilizarea unei echipe să acționeze – succesul lor depinde de cum o fac. Chiar dacă fac totul corect, dacă liderii eșuează în această sarcină primordială, dirijarea emoțiilor în direcția corectă, nimic din ce vor face nu va funcționa la fel de bine așa cum ar putea sau cum ar trebui.

 

Profitați de șansa unică de a-l vedea live pe dr. Daniel Goleman în România!

Un moment unic, o șansă unică! Vă aflați doar la un pas de a profita de această oportunitate sau de a o pierde. Luați acum o decizie decizie inspirată și înscrieți-vă!

Chiar dacă majoritatea oamenilor recunoaște că starea de spirit a unui lider – și cum el sau ea reacționează la stările de spirit ale celorlalți – joacă un rol important în orice organizație, emoțiile sunt văzute de cele mai multe ori ca fiind prea personale sau nemăsurabile pentru a vorbi despre ele ca având sens. Dar cercetarea în acest domeniu al emoțiilor a avut descoperiri importante, nu doar în cum să se măsoare impactul emoțiilor liderilor, dar și cum cei mai buni lideri au găsit metode prin care înțeleg și îmbunătățesc modalitatea prin care gestionează emoțiile lor și ale altor oameni. Înțelegerea rolul puternic al emoțiilor la locul de muncă desparte liderii buni de restul – nu doar într-o manieră tangibilă, cum ar fi rezultate de business mai bune și menținerea talentelor în companie, dar și în domenii importante netangibile, cum ar fi conduită morală, motivație și angajament.

Vremurile actuale de criză necesită o abordare dincolo de obișnuit.  

Să conduci folosind inteligența emoțională, a ta și a celorlalți, reprezintă în sine diferența care va face diferența! Vă întrebați cum puteți face ca oamenii să urmeze leaderi? Vă întrebați cum puteți crea sau deveni un lideri marcant? Vă întrebați cum puteți deveni mai buni? Dr. Daniel Goleman dezvăluie în premieră o poziționare la scară mare, mergând la esența leadership-ului.

Această sarcină emoțională a liderului este primordială în două sensuri: este atât originară, cât și cea mai importantă sarcină a leadershipului.

 

Liderul acționează ca un ghid emoțional al grupului.

Liderii au jucat întotdeauna un rol primordial emoțional. Nu e de mirare că liderii originari ai umanității – fie că e vorba de șefii de trib sau de șamani – și-au câștigat locul pentru că leadershipul lor a fost în principal constrângător emoțional. De-a lungul istoriei, în toate culturile, liderul, în orice grup de oameni, este persoana la care ceilalți caută reasigurări și claritate atunci când sunt nesiguri sau amenințați sau când au o sarcină de făcut.

În organizațiile moderne, această sarcină emoțională primordială – acum invizibilă – rămâne una dintre multele sarcini ale leadershipului: conducerea emoțiilor colective într-o direcție pozitivă și înlăturarea ceții creată de emoțiile toxice. Această sarcină se aplică leadershipului de pretudindeni, de la camera de consiliu la etajul cu magazine.

 

Detalii complete despre evenimentul Leadership, the Power of Emotional Intelligence pot fi aflate pe www.daniel-goleman.ro

(Locația ințială anunțată, Hotel Intercontinental, a fost schimbată cu Palatul Parlamentului la sfârșitul lunii iulie, întrucât numărul de înscriși a depășit estimările inițiale.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *